Fietsverzekering

 

Een ongelukje is snel gebeurd, ook met uw fiets. Een stuurfout gemaakt? Fiets omgewaaid? Hebben dieven uw slot doorgeknipt? En nu? U verzekert uw auto tegen schade, diefstal en ongevallen. Waarom zou u voor uw fiets niet hetzelfde doen?

Verplichte Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering

Tot voor kort kon een fietser die een ongeval veroorzaakt een beroep doen op de familiale verzekering. Sinds maart 2014 zijn elektrische fietsen – waarvan de motor boven 25 km per uur blijft draaien – wettelijk gelijkgesteld met motorrijtuigen. Hierdoor dienen ze voorzien te zijn van een nummerplaat én een BA bromfiets verzekering.

Fietsomnium

Met onze fietsomnium

  • bent u verzekerd tegen schade en diefstal
  • fietst u tot vijf jaar zorgeloos in binnen- als buitenland
  • verzekeren we elke elektrische fiets, uitgerust met een erkend veiligheidsslot en een kadernummer

Bescherm uw fiets vandaag tegen schade en diefstal, en vertrek morgen zonder zorgen.

Fietsbijstand

Een mooie fietstochtje in Nederland of België kan door een lekke band of kettingbreuk snel eindigen in een kleine nachtmerrie. Met de opkomst van de elektrische fiets en de vele technische snufje is een onvoorzien defect snel gebeurd.

Niet met onze fietsbijstand

Eén telefoontje en de pechverhelper  is naar u onderweg om uw fiets, als het even kan, ter plaatse te repareren. Is de breuk te groot dan brengt hij u en uw fiets naar de plek het meest geschikt voor de reparatie.