Goed nieuws! Flanders Insurance is geboren.

29 oktober 2018

De verzekeringskantoren Deblaere Blancke en Marc Janson slaan de handen in elkaar en u wordt er alleen maar beter van.

Flanders Insurance is de nieuwe naam van het partnerschap dat u vanaf heden bijstand biedt met het hoogste servicegehalte,

De essentie van onze vernieuwde structuur draait rond de toekomst,.. Dat is nodig om aan de uitdagingen op het gebied van dienstverlening, digitalisering en specialisatie tegemoet te komen. Zo verzekeren we uw toekomst en die van uw bedrijf, uw medewerkers, uw gezin en uw familie.

Lees alles over de voordelen die Flanders Insurance voor u als bedrijf of als particulier vanaf heden biedt.

Of maak een afspraak voor een persoonlijke toelichting.

Terrorisme

8 april 2016

De gruwelijke gebeurtenissen van 22 maart in Brussel doen bij vele mensen vragen rijzen over de dekking van verzekeringspolissen tegen de gevolgen van terreurdaden.

Graag geven we u de volgende info mee:

 1.      De wet van 1 april 2007 voorziet in de verplichte dekking van terrorisme  in de meest voorkomende verzekeringscontracten:
  1. Alle levensverzekeringen;
  2. De ziekteverzekeringen;
  3. De verzekeringen tegen arbeidsongevallen;
  4. De verzekeringen tegen lichamelijke ongevallen;
  5. De brandverzekering eenvoudige risico’s;
  6. De verplichte aansprakelijkheidsverzekering inzake motorrijtuigen voor in België ingeschreven voertuigen;
  7. De verplichte aansprakelijkheidsverzekering ingeval van brand en ontploffing van uitbaters van voor publiek toegankelijke gebouwen.
 2. In andere verzekeringen (vb. omnium auto, hulpverlening, rechtsbijstand, bedrijfsschade en “grote risico’s” brand) is de dekking  niet verplicht. In dat geval moet de verzekeraar de uitsluiting terrorisme  wel expliciet vermelden in de polis.
 3.  De vzw TRIP werd enkele jaren geleden opgericht, een initiatief van de Belgische verzekeraars, dat de gevolgen van een terreurdaad moet   helpen opvangen. De website heeft een uitgebreide rubriek met  antwoorden op veel gestelde vragen.
 4.  Alle maatschappijen communiceren momenteel ook naar de verzekeringsmakelaars, onder meer over hun werking de komende dagen, en de regeling van de schades.

 

Pensioensparen

26 oktober 2015

Bereid dus vanaf vandaag uw pensioen van morgen voor… en profiteer meteen van een aanzienlijk belastingvoordeel tot wel 282 € per jaar!
Bij ons kan u met volle gemoedsrust sparen voor uw pensioen via een pensioenspaarverzekering. Enkel via een pensioenspaarverzekering is uw gespaard bedrag voor 100 % gewaarborgd. Daarenboven geniet u een gewaarborgde basisrente die op vandaag tot 4 x hoger ligt dan op een klassieke spaarrekening.

Kom gerust met ons praten voor een vrijblijvend nazicht van uw contract.